LG LG G Series Reparatie

Is uw LG LG G Series aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij QPhone Kliniek te Gouda bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw LG LG G Series. De meeste reparaties voor de LG LG G Series voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw LG LG G Series ook opsturen naar ons per post. U wilt uw LG LG G Series natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 16.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de LG LG G Series geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw LG LG G Series niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw LG kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende LG reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de LG LG G Series voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de LG LG G Series.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de LG LG G Series direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor LG kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Gouda.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de LG LG G Series? Dan bent u bij QPhone Kliniek te Gouda op het juiste adres!